Laci

Laci

Laci a Show4You megálmodója. Úgy érezte, hogy Magyarországon igény van egy minőségi esküvő- és rendezvény DJ csapat megalapítására; akiket alázatosság, jó megjelenés és széles zenei ismeret jellemez. Nálunk nem akadály egy 1500 fős céges buli, egy 200 fős esküvő, vagy egy 50 fős születésnapi party! Kevés olyan budapesti- és vidéki helyszín van, ahol Laci ne fordult volna meg. Nagyon sok, és nagyon különböző helyeken játszott, a legösszetettebb közönség előtt. A 2002 óta kialakult szakmai látásmódját régóta kívánta átadni egy csapatnak.

Csabi

Csabi

Csabi a mi “János Vitézünk”, délceg kiállása Petőfit idézi. Fiatal kora ellenére nagy rutinnal vértezte fel magát az utóbbi 10 évben. Laza, humoros, jó fej és ez mind megmutatkozik a szettjei alatt. Intelligenciájának köszönhetően gyorsan alkalmazkodik bármilyen környezethez. Nem adja alább annál, hogy legalább az utóbbi ötven év örök darabjaiból szórakoztasson, emellett mindig felkészült az aktuális slágerekből. Csabi közönség kedvenccé válik a buli végére, kedvessége igazi jégtörő.

Dani

Dani

Dani 12 évesen mindig elveszett édesanyja hangszerboltjában. Amikor 14 évesen gyakorolta dob- és zongora technikáját, még nem gondolta, hogy később az egyik legjobb rendezvény DJ lesz belőle. Később fanatikus zenegyűjtő lett, és úgy határozott, hogy a lemezjátszók mögül szeretne szórakoztatni. Olyan zenéket is elővesz a buliban, amit más nem mer vagy nem ismer. Ha épp nem a DJ pultban látod, akkor észreveszed őt a letörölhetetlen mosolyáról:)

Zsolt

Zsolt

Zsolt mitől a legvidámabb DJ a hazai lemezlovasok között? Mert ő ezt nem munkának, hanem szórakozásnak fogja fel. Ettől függetlenül a kellő komolysággal és odafigyeléssel teszi a dolgát! A zenével való kapcsolatát a breaktánc alakította ki, amikor is magába szívta az elmúlt 50 év nagy zenei témáit. Ennek hatására, míg korábban ezekre a felvételekre táncolt, most inkább már táncoltat! Az elmúlt 10 évben számtalan esküvőn, privát rendezvényen és club fellépésen láthattad őt. Ki tudja, egyszer-egyszer még táncra is perdül, hogy fokozza a hangulatot:)

Imi

Imi

Ha már jártál valamelyik budapesti szórakozóhelyen, akkor nagy valószínűséggel találkoztál Imivel. Ambiciózus, ezért mindig a legjobb formáját akarja hozni. Magabiztos, ezért minden fellépéséből biztosan következik egy újabb. Rutinos, mert ezt csinálja 15 éve:) Szórakoztatni hivatott helyzettől függetlenül; megjelenésében, kommunikációjában és szakmaiságában maximalista!

Norbi

Norbi

Norbi a csapat mozgatórugója! DJ, hangmérnök, műsorvezető és az állandó hoppmester:) A kilencvenes évek óta folyamatosan a keverőpult mögött áll; rendezvényeken, klubokban és rádióban szórakoztatja a közönséget. Szakmai rutinja megkérdőjelezhetetlen. Két lábon járó zenei lexikon; nincs olyan dal a Youtube-on, ami nincs meg neki:) Lemezlovasként a kis létszámú bulikon ugyanolyan maximalista, mint több ezres tömeg előtt. Rendezvényeken és esküvőkön nem csak DJ, hanem egyszemélyes szórakoztató médium is!

Milán

Milán

Milán vidéken edződött, és a fővárosban érett meg. Fiatal kora ellenére valamennyi stílust örömmel pörget a ’90-es évektől napjainkig, a Rock-N-Roll-tól a Latin-ig, az Electroswing-től a HipHop-ig, magyartól a külföldiig! A házibuli hangulat nagymestere, nála nincs unalmas és szürke szett. Zenei palettája tökéletesen passzol a romantikus-összebújós lassúzáshoz vagy akár a teli torokból ordítós hajnali összekapaszkodáshoz. Ha üzemi hőfokra fűtötte a hangulatot, onnantól kezdve nincs megállás:)

Krisztián

Krisztián

Krisztiánt 2002-ben csábította el egy életre a zene és a DJ-zés világa, így azóta töretlen lelkesedéssel dolgozik azon, hogy napról napra nagyobb zenei anyaggal rendelkezzen és jobbnál jobb hangulatú bulikat csináljon! A budapesti clubbok állandó fellépője és rezidense több tematikus rendezvénynek, fesztiválnak is. Több, mint 10 éve foglalkozik rendezvényszervezéssel, ennek köszönhetően ismeri a rendezvények alfáját és omegáját. Határozott, mindeközben együttműködő, és az első kérésedből tudja, hogy mi lesz a következő:)

Balázs

Balázs

Balázs a zenei általános iskola elvégzése után kezdett érdeklődni a DJ-zés iránt. Mivel az énekhangja nem tette lehetővé, hogy zenét szerezzen, ezért úgy döntött, hogy a zenét más eszközökkel szeretteti meg másokkal:) Immáron 10 éve foglalkozik DJ-zéssel, emellett erős vonzódása van a rendezvénytechnikához, így ha a Ti esküvőtökön Balázs áll a pultban, akkor azt mindig „rendezői szemmel” teszi. Mottója, hogy a „részletekben rejlik az ördög”! Figyelmes, precíz és rugalmas; szinte fát lehet vágni a hátán:)

Wheel

Wheel

Laci gyakorlatát nehéz volna megkérdőjelezni. 20 éve áll a DJ pultban, és ez idő alatt rádiós karriert is futott. Végigkövette a diszkózás evolúcióját: kazetta-bakelit-cd-mp3! Jelenleg gyakorló apuka, de a mai napig a hétvégéi a zene körül forognak. Vendégként többször járt Ibizán, ahol a véráramába került a profi szórakoztatás! A legtöbb stílusirányt képviseli, ezért tudjuk: ha őt közvetítjük egy céges buliba vagy esküvőre, akkor minden rendben lesz:)